GYIK

Kik vehetnek részt a játékban?

Az EUROtippMix egy belső játék, így a Szerencsejáték Zrt. minden munkatásra részt vehet benne. A játék egyetlen feltétele, hogy vállalati e-mail címmel rendelkezzen a játékos.

Mettől meddig tart a játék?

Az EUROtippMix játék június 14-én indul, tippelni a regisztrációt követően lehet, időtartama pedig megegyezik a labdarúgó Európa-bajnokságéval, azaz július 14-ig tart.

Meddig regisztrálhatok a játékra?

A játék teljes időtartama alatt regisztrálhatsz, ugyanakkor érdemes legkésőbb az első mérkőzés napjáig, azaz június 14-ig megtenned. Ugyanis minél több meccsre adod le a tippedet, annál több pontot szerezhetsz. Ha később regisztrálsz, de még az első napokban, akkor is van bőven esélyed az élen végezni. Ráadásként indulhatsz a különdíjak egyikéért is.

Hogyan regisztrálhatok?

A regisztrációs folyamat rendkívül egyszerű: az oldalon található regisztrációs gombra kattintva a vállalati e-mail cím, a neved, egy felhasználónév (nickname) és egy jelszó megadását, valamint a részvételi szabályzat elfogadását követően már regisztráltál is a játékra.

Milyen eszközön tudok részt venni a játékban (asztali gép, laptop, tablet, telefon)?

A játékban bármilyen, internetkapcsolattal rendelkező eszközzel (asztali számítógép, laptop, tablet, telefon) részt tudsz venni bármikor és bárhonnan. Ne feledd, hogy mindegy hol tartózkodsz, irodában, irodán kívül, vagy éppen a szabadságodat töltöd, akkor is tudsz tippelni és játékban maradni.

Mely napokon kell leadnom a tippjeimet?

Tippeket leadni 2024. június 14. és 2024. július 14. között, az EUROtippMix felületén éppen elérhető mérkőzésekre lehet. Minden mérkőzés kap egy egyedi idő visszaszámláló funkciót, amiből tisztán látható lesz az adott esemény lejáratának ideje. Ezen időpontokat követően lezáródik az esemény és arra már nem tudod leadni a tippjeidet. Tehát az adott mérkőzés kezdetéig bármikor leadhatod a tippjeidet, vagy módosíthatod a korábban leadottakat, de a mérkőzés kezdetétől ezt már nem tudod megtenni.

Egyszerre is leadhatom a tippjeimet az egész Európa-bajnokságra?

Ezt nem tudod megtenni, ellenben a labdarúgó Eb eseményekre a három fordulós csoportkör alatt, azt követően a nyolcaddöntő, majd a negyeddöntő, az elődöntő és végül a döntő ideje alatt folyamatosan tudsz tippelni. Tehát ezekre az etapokra lesznek feltöltve a fogadható piacok. Ez azt jelenti, hogy amint megvannak a továbbjutók a csoportkört követően, pár óra elteltével elérhetővé tesszük a nyolcaddöntő mérkőzéseit, majd miután az lezajlott a negyeddöntőét és így tovább.

Meddig adhatom le a tippjeimet egy adott mérkőzésre?

Minden mérkőzés kap egy egyedi idő visszaszámláló funkciót, amiből tisztán látható lesz az adott esemény lejáratának ideje. Ezen időpontokat követően lezáródik az esemény és arra már nem tudod leadni a tippjeidet.

Van lehetőségem utólag módosítani a tippjeimen?

Igen, módosíthatod, amennyiben szeretnéd, de ezt csak az EUROtippMix felületén teheted meg és a mérkőzés kezdetéig. Ne feledd, hogy a tippjeim leadása gombot meg kell nyomnod a módosítást követően is, hogy a rendszer rögzítse. Ha a mérkőzés egyedi idő visszaszámlálója lejár, akkor az azt jelenti, hogy már nem tudsz tippelni, vagy módosítani a korábbi tippjeidet.

Hány pontot szerezhetek, ha helyesen tippelek?

A megszerezhető pontokat társaságunk által kínált aktuális nyereményszorzókhoz igazítjuk, így minden mérkőzés esetében eltérő pontok szerezhetőek.

Helytelen tipp esetén jár pontlevonás?

A hibás tippekért nem jár pontlevonás.

Hol tudom nyomon követni az aktuális helyezésemet?

Az oldalon található „Tabella” menüpont alatt megtekintheted a helyezésedet, de a bejelentkezést követően a főoldalon is feltüntetjük.

Mikor frissül a „Tabella” menüpont?

A „Tabella” a hivatalos eredmények rendszerbe történő felvitele után azonnal frissül. Erre legkésőbb az adott mérkőzésnapot követő reggelen kerül sor.

Ha pontegyenlőség alakul ki mi a helyzet? Két győztes lesz?

Abban az esetben, ha egy vagy több játékos ugyanannyi pontot szerez a játék alatt, sorsolás útján döntünk arról, hogy ki lesz a nyertes. Ennek részleteit a Részvételi és Játékszabályzatban találod.

Kizárólag azok nyerhetnek, akik a ranglista első három helyén végeznek?

Van egy jó hírünk! Nem csak az első három helyezett részesül nyereményben, ugyanis azon játékosaink között, akik legalább 35 mérkőzésre leadják a tippjeiket, de nem kerültek be a legjobb három játékos közé, 10 db különdíjat is kisorsolunk, egyenként bruttó 75.000 Ft értékben.

Ha valamilyen oknál fogva nem tudok tippelni, kivel vehetem fel a kapcsolatot, kinek jelezhetem?

Ha bármilyen problémád, illetve további kérdésed felmerülne, írj nekünk e-mailt a belsokommunikacio@szerencsejatek.hu címre.